Ik leef mijn leven

zaterdag 24 juli 2010

Ons Hondenkind

Weet dat er lezers onder jullie dit verhaal niet erg smaakvol zullen vinden,maar ik vind het zo schokkend dat ik het even wil delen.
Deze blog gebruik ik namelijk als een soort therapie voor mezelf,afreageren,mijn naasten doen dit op een boksbal,maar aangezien ik mijn polsen nodig heb(ik schilder)kan ik dus beter maar niet op de boksbal losgaan.
Wij hebben een huisgenoot Bink de Beagle,Bink heeft ons hart veroverd ,en is niet ons huisdier maar ons maatje ons hondenkind.

Bobby+ is onze cairn hij werd 18 jaar,ook van hem hebben we veel gehouden.

Met Bink hebben we een soort haat /liefde verhouding,hij is een kwajongen 1ste klas,we laten hem veel socialiseren en rennen in de Groene Ster,mogelijk 5 x per week,zodat Bink s'avonds hopelijk de boel en de buurt niet tot wanhoop drijft.

Dit uitje is voor ons allen altijd een feest,ware het vandaag verre van dat.!!!!!!!!
Wij lopen en kletsen,Bink snuffelt en snuffelt,piest en poept,socialiseert,speelt, hangt af en toe de macho uit,loopt ook als een verliefde gek achter kleine vrouwtjes aan.
Soms verliest hij ons uit het oog maar wacht dan trouw tot we weer in het zicht zijn,of komt als een gek achter ons aan vliegen zodra we fluiten,deze keer moest bink ook gefloten worden,maar we konden fluiten wat we wilden maar al wie kwam...geen Bink.
Wouter liep terug over het bruggetje om hem te gaan halen,ik stond klaar om te filmen zodra ze samen weer over de brug tevoorschijn zouden komen,het duurde even voordat ik de knop kon indrukken....Bink kwam een beetje wild tevoorschijn achteruit kijkend of Wouter eraan kwam.
Ik zag wouter nog niet maar kon hem wel horen...begreep ook nog niet wat ie precies zei,maar het ging over Bink en of ik even wilde ruiken.
Na eerst te kijken naar Bink en te luisteren wat Wouter vertelde,begreep ik dat onze hondenkind  in stront had liggen rollen en er ook nog smakelijk van had zitten smullen,hij......  likte zich nog om de bek ,er was nog een kleine kans dat het hopelijk paardestront zou kunnen zijn,maar ik geloof dat Wouter zei dat hij Bink uit de bosjes moest halen,en een paard gaat niet in bosjes zitten kakken,dus mijn angstige (ben nogal een angstig mens immers)vermoeden werden bevestigd toen ik naar Bink toeliep en moed verzamelde om aan hem te ruiken.....stront van mijn eigen soort!!!!!!!!!!!!!
En als je dan ook nog de sporen op zijn anders witte stukken vacht ziet en de halsband nou dan kan ik je verzekeren dat het geen nette taal meer is wat ik uitsla @#$*&!@#$%^^&&a#$%^*%#
"Nou we moeten hem maar in het meer gooien"was mijn eerste optie,"zo kan hij namelijk niet in de auto"
 was ik heel duidelijk,"en dan wassen in het meer en kleddernat met vloeibare stront de auto in, nou mooi niet"was Wouter zijn antwoord.
Nee dat was geen optie,het sloeg helemaal nergens op wat ik had bedacht,Bink huppelde vrolijk voor ons uit,zelfs andere honden die even een snuifje hadden opgesnoven vluchten weg,en daar moesten wij straks mee in in de auto,32 graden en maar 1 raam open want de andere is stuk.
Ons leuke uitje was als een kaartenhuis in elkaar gevallen.
En Bink,die zit nu naast me,gewassen met hondenshampoo,detol,met axe ingespoten tanden gepoets,ik begin weer een beetje van hem te houden maar het duurt nog een lange tijd voor we hem weer kunnen knuffelen.

5 opmerkingen:

  1. Met twee labradors (eten ALLES) zijn wij ook heel wat gewend! Later kun je erom lachen, maar op het moemnt zelf... Bink heeft wel een heel lekker en ontdeugend bekkie.

    XXX
    Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke blogberichtjes,Gea.
    haha..heel herkenbaar,dat poep-eten,oh...gátverdamme,jaaa..ik kan me helemaal voorstellen hoe je reageerde toen je erachter kwam dat het écht vieze shit was..arghh..wat smerig..
    He,wel leuk, die foto van je hond hier op je blog...misschien binnenkort ook nog je prachtige schilderwerken hier te bewonderen?

    groetjes,Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  3. sandra dessener25 juli 2010 om 07:59

    hahahahahahahahaaa!!! oooow Gea! hahahahaha!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Henny Klijnsma25 juli 2010 om 11:53

    Vreselijk ja. Toen ik voor het eerst in ons dorp kwam wonen liep ik met mijn vorige 3 honden door het weiland van een buur-boer. Leuk tussen de koeien. Ze rolden alle drie heerlijk door de stront en vraten het ook nog op!!
    Daarna vrolijk bij me op springen, van zo gezellig hier ;-(
    Ook de twee honden die ik nu heb grijpen hun kans als er ergen een lekker poepje ligt!!
    Wassen, tanden poetsen en blijft uit mijn buurt!
    Wees trouwens blij dat het geen paardenpoep was. Daar zit veel van wormenkuren in is mij verteld op de hondencursus, wat erg schadelijk is voor honden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Koeiestront is niet zo erg, maar van je eigen soort ... Ik had hem wel het water in gedaan.
    Onze honden vonden het zo lekker in kadavers rollen, schijnt voor hen parfum te zijn. Nou dat duurt ook heel lang voordat je dat weer kwijt bent.
    En de auto, is die al weer ...?

    BeantwoordenVerwijderen